Granuleret sukkertang 10/20 g. Pris 33/48 kr

Granuleret sukkertang kan f.eks. bruges i en panering eller direkte på fisken, det giver fisken en meget fin smag, og ser også flot ud. Kan ellers anvendes i mange forskellige retter, såsom risotto, og retter med tomat passer det også fint i.

 

 

 

 

 

 

Hel sukkertang kan udblødes i koldt vand, bare et øjeblik. Når den overhældes med kogende vand, bliver den (som regel) flot grøn, og kan anvendes i en salat strimlet, eller i en varm ret eller suppe.

 

 

 

 

 

 

Granuleret Blæretang_edited

Granuleret blæretang 20 g Pris 48 kr.

Blæretang granulat kan med fordel blandes i brøddejen, 2 tsk er til en stor dej til 4 brød eller 60 boller. Det kan også vendes i en fars, dens egenskab er mest, at den hæver smagen. Eller en helt tredje mulighed, vend 1 tsk tang i dejen til en portion brownies, det giver chokoladesmagen en mere intens smag. Kagen smager ikke af hav, men af mere.. 😉

 

 

 

 

Tørret blæretang 20 g. Pris 35 kr.

Hel blæretang kan vendes i 1 spsk. god olie (oliven eller sesam f.eks.), og bages ved 150°C i ca. 10 min. så har du lækre tangchips til snacks og pynt. De skal være helt sprøde og crispy. De kan holde sig i lang tid, mørkt og køligt i en lukket beholder.

 

 

 

 

Tangsalt 100 g. Pris 35 kr.

Tangsalt kan bruges som erstatning for salt, og er et meget sundt alternativ til salt, da tang ophæver den negative virkning fra salt, ved at indeholde meget kalium, som er blodtryksstabiliserende. Natrium i alm. salt kan forhøje blodtrykket.